Siskot kokkaa
sunnuntai 12. syyskuuta 2021
Kiinalainen tomaatti-kananmunakeitto eli egg drop soup
›
"Tämä on Kiinasa oikeasti ruoka jota tehdään nirsoille lapsille, mutta koska K pitää siitä kovasti, teen sitä nyt myös tähän tarjolle&q...
3 kommenttia:
lauantai 23. tammikuuta 2021
Makea rukiinen rusinaleipä
›
Mulle kävi tässä tammikuun alussa arviointivirhe. Jotenkin ajattelin, että kellarissa olisi ollut vielä yksi pussi Strömsbergin myllyn vehn...
2 kommenttia:
lauantai 9. tammikuuta 2021
Kiinalainen hapanimelä kana (sweet and sour chicken)
›
Hapanimelä kana on kiinalaisten ravintoloiden klassikko joka todella hyvää kun sen tekee itse. Eikä se ole edes kamalan vaikeaa millään la...
12 kommenttia:
tiistai 28. huhtikuuta 2020
Leipurin kanelileipä
›
Kun nyt kaikki on pysähdyksissä huomaan miettiväni enemmän vanhoja tuttuja reseptejä. Pari viikkoa sitten tulin muistelleeksi vanhaa lei...
5 kommenttia:
maanantai 27. huhtikuuta 2020
Valkosipuliperunat isoäidin reseptillä
›
Kun olin nuori neitonen sain kokkausoppia eräältä herttaiselta isoäidiltä. Minäkin olin silloin vielä niin nuori, että imin itseeni kaike...
1 kommentti:
torstai 23. huhtikuuta 2020
Possunkyljykset, papumuusi ja piperradaa
›
On yksi resepti joka mun on pitänyt jo pitkään kirjoittaa blogiin. Se on alunperin bongattu José Pizzarron Basque - keittokirjasta ja s...
2 kommenttia:
torstai 9. huhtikuuta 2020
Mangosalsaa "kalatacoille"
›
"Mä haluaisin joku päivä kalatacoja" V ilmoitti eräänä kauniina päivänä viime talvena. V on matkustanut paljon latinomaissa t...
1 kommentti:
›
Etusivu
Näytä internetversio